Home Kancelář Kancelářské potřeby, spotřební materiál Ostatní spotřební materiál Papírnictví

Papírnictví

Celá ČR
22. 4. 2021 - 06:18
1 000 Kč
Prodávající

Popis

Internetový obchod OfficeTrade nabízí ke koupi nebo objednání všech kancelářských potřeb online. Papírnictví a doplňky za nízkou cenu se zárukou kvality. Certifikované kancelářské příslušenství a nejrůznější moderní řešení od drahých až po levné protějšky. Bezhotovostní a hotovostní platební systém pro nákupy pro fyzické nebo právnické osoby s poskytnutím úplného balíčku dokumentů. Výběrová řízení na vládních zakázkách Kazašské republiky a vytváření zajímavých obchodních nabídek.

Populární kancelářské potřeby a papírnictví, jako je papír formátu A4 pod značkou SvetoCopy nebo Snegurochka, složky pro 5 a 7 centimetrů, kancelářské sponky, sponky na papír, zesílené děrovačky, sešívačky a sešívačky různých velikostí, psací kuličková a heliová pera, jednoduché tužky a mechanická pera pera, psací soupravy pro manažery a trenéry, organizéry s náplní, kalkulačky libovolné kapacity, gumy, zvýrazňovače, pravítka, permanentní a bílé tabule, účtenky a tepelné štítky, balicí páska vás a transparentní dobytek různých vinutí, poštovní obálky za peníze, drtiče, drtiče, laserové prezentační ukazatele.

Kromě toho jsou na objednávku k dispozici všechny známé papírnické výrobky, bez ohledu na tento seznam, kde si můžete také vybrat elegantní nože a nůžky pro řezání kartonu nebo papíru, manuální a automatické ořezávátka, různobarevná tlačítka, fixy, pastelky, pastelky, školní zápisníky, účetní knihy zásilkové listy a formuláře, kancelářské časopisy, značkovací a korkové desky, kompaktní flipcharty, lepivé samolepky, papírové bloky, pilníky do uší, složky na spisy, vázací pružiny, tablety z PVC, korektory papírnictví pevná a pevná základna, lepicí tyčinky, zápisníky a datované deníky, správní politické karty a kartografické produkty.

Sortiment papírnického zboží od světových dodavatelů značek neustále roste na skladě a každý klient si jistě vyzvedne kvalitní i inovativní produkty. Jedním z těchto produktů je značka DELI, která jistě získá srdce i těch nejnáročnějších spotřebitelů. Neuvěřitelně nízké náklady a vynikající výkon papírenských modelů zaměřených na rozsáhlý segment evropského trhu.

Ujistěte se, že poskytujete slevy stálým zákazníkům, kteří pracují na smluvním základě, a zvýhodňujte nové zákazníky. Spolupracujte s regiony Kazachstánu a dalšími cizími zeměmi využívajícími kurýrní nebo poštovní služby, dopravními společnostmi nebo logistickými společnostmi. Webová stránka internetového obchodu poskytuje příležitost seznámit se s aktuálními cenami v nájmu včetně DPH a stáhnout aktualizovaný ceník veškerého zboží do kanceláře nebo domácnosti.

Bezplatné doručení zakoupeného papírenského zboží platí pouze ve městě Almaty!

Dodávka po přepravních službách!

Základní údaje

Oblast inzerce
Celá ČR
Druh inzerátu
soukromá inzerce
Číslo inzerátu
16371844016450570709
1 000 Kč
Prodávající

Papírnictví

Zavřít Zavřít
Prodávající
OFFICETRADE
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!